Contact rapid: + 40 744 760 437
RO EN

DESPRE AKTUS
CINE SUNTEM, CE FACEM

AKTUS IMPEX SRL este o societate comerciala cu capital integral privat , infiintata in anul 2002 in Cluj Napoca care are ca obiect principal de activitate comercializarea de game complete de piese de schimb, accesorii si componente pentru utilaje de constructii. Experienta dobandita de-a lungul anilor precum si profesionalismul si seriozitatea ne-au adus un portofoliu consistent de clienti care activeaza in domeniile:
  • Constructiilor civile si industriale, drumuri si poduri, canalizari, amenajari de teritoriu
  • Extractiv (cariere de piatra, balastiere, exploatari miniere)
  • Agricultura
  • Forestier

Deasemenea, furnizam solutii complete firmelor de inchirieri de utilaje si revanzatorilor in conditii deosebit de favorabile. AKTUS acopera o gama larga de produse pentru cele mai raspandite marci de utilaje , precum CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, HITACHI, CASE si multe altele.

In oferirea celor mai bune solutii pentru utilajele dumneavoastra ne bazam pe furnizorii nostrii externi din SUA si Europa. Pe langa reperele noi oferim si piese si subansamble reconditionate cu garantie de minimum 90 zile.

CE INSEAMNA AKTUS

PROFESIONALISM
Tratarea cu atentie deosebita a cerintelor clientului, identificarea exacta si rapida a reperelor solicitate, oferirea celor mai bune solutii de pret/calitate/timp de livrare.

CALITATE RIDICATA
Piesele, componentele si accesoriile comercializate sunt de cel mai inalt grad calitativ, fie ca sunt originale, aftermarket sau chiar si reconditionate, dupa dorinta clientului.

PROMPTITUDINE
In incercarea de a intampina nevoile clientilor incercam sa asiguram termene de livrare cat mai scurte.

CEL MAI BUN RAPORT PRET - CALITATE
Calitatea superioara a pieselor furnizate , majoritatea fabricate in SUA precum si preturile competitive ne situeaza la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata.

SOLUTII COMPLETE IN DOMENIU
Pe langa acoperirea tuturor categoriilor de piese, componente si accesorii pentru utilaje , oferim si consultanta pentru service si cele mai bune solutii de raparatii.

SCOPUL NOSTRU

Disponibilitatea de 100% fata de client si convingerea ca un client multumit va aduce alti clenti noi.
SC AKTUS IMPEX SRL
Str. Nasaud nr. 10 ap. 38, Cluj Napoca, Romania

J12/2030/2002
RO14948990

Tel: + 40 744 760 437
Email: office@aktus-utilaje.ro
Web: www.aktus-utilaje.ro contacteaza-ne
CATALOG PRODUSE

Catalogul nostru de produse acopera o gama completa de piese de schimb, accesorii si componente pentru utilajele dumneavoastra. Prin intermediul furnizorilor nostri din SUA si Europa comercializam piese pentru: CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, HITACHI, CASE si multe altele.

vezi produsele
MARCI COMERCIALIZATE

AHLMANN, AIRMAN, AKERMANN, AMMANNATLAS, ATLAS-COPCO, BENFRA, BENMAC, BITELLI, BOBCAT, BOMAG, BUCYRUS, BT, CASE, CATERPILLAR, CLARK, COMPAIR, CUMMINS, ABG, DANFOSS, DAEWOO, DELCO, DELMAG, DEMAG, DEUTZ, DETROIT, DIESEL, DIEPA, DYNAPAC, EDER, EUCLID, FAI, FARRYMAN, FENDT, FERMEC, FIAT ALLIS, FIAT HITACHI ...

vezi marcile produselor